Over WarmeKlank

WarmeKlank is het samenwerkingsproject van trio Enchanté en de oecumenische geloofsgemeenschap Het Brandpunt. Samen willen we op enkele momenten per jaar bezoekers van overal vandaan een warm hart bezorgen. Dat doen we in de eerste plaats met professionele muziek, en daarbij ook met humor, creativiteit en eigen inbreng. Trio Enchanté en vrijwilligers uit Het Brandpunt trekken daarbij gelijk op. De ideeën ontstaan werkenderwijs en met een twinkeling in de ogen.

De toegang is gratis, omdat we hopen dat iedereen de weg naar WarmeKlank weet te vinden, niet gehinderd door gepieker over geld. Tegelijk hopen we op een ruimhartige vrijwillige bijdrage van wie iets kan missen. Daarmee maak je WarmeKlank mogelijk.

Zoek je contact met de mensen achter WarmeKlank? Mail dan even aan info@warmeklank.nl, bedankt!

Locatie Het Brandpunt: Laan naar Emiclaer 101, 3823 EG Amersfoort

Geurt Roffel

Performance

Geurt Roffel is een van de oud-pastores van Het Brandpunt. Hij houdt van humor, doet graag creatieve dingen in zijn vrije tijd en groeide op te midden van tantes die coupeuse waren en ooms die vrachtwagens en treinen bestuurden. Broers en zussen heeft hij niet. Dat is geen gemis, want bij vriendjes merkt hij dat zij je speelgoed maar kapot maken. Het mooie van een chalet in de Oostenrijkse Alpen lijkt Geurt de stilte van de sneeuw in de winter en het eindeloze uitzicht in de zomer. Had Geurt een oom Archibald gehad, dan had hij graag diens paars-witte Milka-koe geërfd.

Mieke Keizer

Fluit

Mieke komt uit een gezin met 5 kinderen en is gewend aan een hoop gezelligheid en reuring binnen de familie. Al vroeg verleende zij haar bijdrage in de muziek op familie gelegenheden zoals kerst, bruiloften maar ook begrafenissen.
Jaren geleden kwamen de talenten van diverse familieleden boven op een groot’ terug in de tijd’ feest. Er werd flink gezongen en gedanst op heel veel verschillende muziekstijlen en iedereen genoot hiervan. Alles is familie met veel muziek en ontmoeting is dan ook een thema waar Mieke zich helemaal in thuis voelt.

Ineke Opstal

Piano

‘Als middelste van 3 dochters kwam ik uit een echt meidengezin. Naast muziekles hoorde dan ook balletles bij de opvoeding. Later kreeg ik zelf ook een meidengezin. 3 Dochters met hele verschillende karakters en eigenaardigheden. Een levendige familie dus en ‘never a dull moment’. Maar ik houd ervan!
Net zoals familie verbindt ook muziek. Daarom musiceer ik het liefst samen, zoals in Enchanté, maar ook begeleid ik koren en zangers bij optredens. Muziek is verweven met mijn leven, net als familie.’

Hannie Slingerland

Zang

Hannie is enig kind en kreeg na het vroege overlijden van haar vader alle mogelijkheden van haar moeder om zich muzikaal te ontwikkelen. Kinderkoor de lenteklokjes was een schot in de roos. Daarna volgde andere koren en het conservatorium. Naast zingen kwam dirigeren al heel vroeg op haar pad.
Met veel plezier werkte ze bij de (reis)opera en de passie voor zingen en opera probeert ze over te brengen op anderen. Haar moeder was haar grootste fan.