Over WarmeKlank

WarmeKlank is het samenwerkingsproject van trio Enchanté en de oecumenische geloofsgemeenschap Het Brandpunt. Samen willen we op enkele momenten per jaar bezoekers van overal vandaan een warm hart bezorgen. Dat doen we in de eerste plaats met professionele muziek, en daarbij ook met humor, creativiteit en eigen inbreng. Trio Enchanté en vrijwilligers uit Het Brandpunt trekken daarbij gelijk op. De ideeën ontstaan werkenderwijs en met een twinkeling in de ogen.

De toegang is gratis, omdat we hopen dat iedereen de weg naar WarmeKlank weet te vinden, niet gehinderd door gepieker over geld. Tegelijk hopen we op een ruimhartige vrijwillige bijdrage van wie iets kan missen. Daarmee maak je WarmeKlank mogelijk.

Zoek je contact met de mensen achter WarmeKlank? Mail dan even aan info@warmeklank.nl, bedankt!

Locatie Het Brandpunt: Laan naar Emiclaer 101, 3823 EG Amersfoort

Geurt Roffel

Performance

Geurt Roffel is een van de oud-pastores van Het Brandpunt. Hij houdt van humor, doet graag creatieve dingen in zijn vrije tijd en werd ooit ingehaald door koningin Beatrix die op een golfkarretje zat. Zijn lievelingskoning is koningin Juliana, omdat ze zo tegendraads kon zijn en daarin juist heel dichtbij kwam. Het mooiste van koning-zijn lijkt hem het bezit van een landgoed, ver weg, waar je met een jachtgeweer en in een lange jas dromerig door de bossen kunt struinen. Uiteraard zonder dat je ooit een dier schiet. Eén keer eerder zette Geurt een kroon op. Dat was tijdens een kerstspel op de kleuterschool, waarin hij koning Herodes speelde.

Mieke Keizer

Fluit

Mieke komt uit een gezin met 5 kinderen. Er moest altijd gedeeld worden.
Hoe heerlijk is het om voor een paar uurtjes in de rol van prinses te kruipen. Niet zomaar een prinses, misschien zelfs wel de prinses op de erwt. Je vorstelijk laten bedienen
genieten van mooie jurken, kroonjuwelen en eten.
Gelukkig kan het prinsesje wel fluit spelen en betovert zij daar misschien een prins mee zodat er geen kikker gekust hoeft te worden.

Ineke Opstal

Piano

Als kind was ik niet bepaald een prinsesje, maar eerder de tomboy. Voor mij liever geen jurkjes, want daarmee kon je toch niet in bomen klimmen? Wel ving ik soms kikkers, al kuste ik ze niet, dus ook geen prins voor mij. De enige ‘koning’ waar ik tegenop keek was die uit mijn lievelingsboek ‘De Koning van Katoren’. Hier had ik wel een avontuur mee willen beleven.

Hannie Slingerland

Zang

In mijn leven als (opera)zangeres werd ik voornamelijk gevraagd als Koningin of Gravin aan de ene kant en heks of vrouw van lichte zeden aan de andere kant van het spectrum. Uitgesproken karakters die minder ver uiteenliggen dan op het eerste gezicht lijkt.
Komend concert weer in de rol van Koningin, waarin ik muzikaal alle facetten van dit personage kan belichten. Als koningin kan ik lekker de lakens uitdelen. Iets wat me in het dagelijks leven ook wel ligt.