A life!

In het hart van Het Brandpunt staat een bloemenkraam. Terwijl de bloemist de bloemen schikt, komen de verschillende momenten van het leven voorbij: geboorte, trouw en rouw. Bij iedere levensfase klinkt passend repertoire, dat varieert van Brahms tot Ramses Shaffy. Uiteraard is er ook weer gelegenheid tot meezingen! 

Bloemen en muziek vertellen een verhaal dat raakt aan het leven van ons allemaal. Dit geeft bezoekers de gelegenheid om naar binnen te keren en zo, in donkere dagen, het licht te zoeken. Ineke Opstal schreef muziek bij de getijden van het mensenleven. Deze liederen (tekst: Jasper van de Bovenkamp) worden uitgevoerd door een voor deze gelegenheid samengesteld Vocaal Ensemble.

Dit  WarmeKlank-concert duurt ongeveer een uur en bevat geen pauze.
In WarmeKlank werken Trio Enchanté en de oecumenische geloofsgemeenschap Het Brandpunt samen om het hart van bezoekers te verwarmen. De muziek is de grote verbinder, en die krijgt vorm met creativiteit, humor, beweging en samenzang. Vrijwilligers helpen om van de momenten een succes te maken. Zij bakken lekkere dingen voor tijdens de nazit en helpen met het uitdelen. 

De toegang is gratis, omdat we hopen dat iedereen de weg naar WarmeKlank weet te vinden, niet gehinderd door gepieker over geld. Tegelijk hopen we op een ruimhartige vrijwillige bijdrage van wie iets kan missen. Daarmee maak je WarmeKlank mogelijk. Iedereen is welkom, ook als je niet in Kattenbroek, Zielhorst of Nieuwland woont.

Maak hier voor iedere bezoeker een eigen reservering svp. Dank u & tot ziens op zondag 31 oktober!

 

NB: Het maximaal aantal reserveringen voor de middag-uitvoering is bereikt. We heten u van harte welkom bij ‘a life!’ om 19.00u!

Naam
Voorstelling